Orthopedische Zooltjes

Zooltjes tegen rugpijn.
Geadviseerd door fysiotherapeuten door heel Nederland!

Hoe werken onze orthopedische zooltjes?

De steunzooltjes van Dr.Worker bieden ondersteuning aan op een natuurlijke manier. Hierbij helpen zooltjes voor platvoeten of voor mensen met een doorgezakte voet de stand van de wervelkolom tijdens zwaar werk. en worden de voeten ondersteund en helpt het bij het rechtzetten van het bekken.

De Zooltjes

Dr. Worker zooltjes
Dr. Worker zooltjes
Dr. Worker zooltjes
Dr. Worker zooltjes
Dr. Worker zooltjes
Dr. Worker zooltjes

Dr. Worker zooltjes

Winkelwagen

Waar we het voor doen:

Goed product. Wel zeer veel mails voor je product ontvangt

Anoniem

Hele goede service en hele goede zooltjes tot nu toe.


Mijn voeten niet meer moe na 1 dag dragen en mijn rug doet een stuk minder zeer.

Edwin van der Wallen

Sinds ik deze zooltjes dagelijks gebruik heb ik een veel minder last van pijnklachten. Echt een top aankoop!

Micha

Gelukkig loop ik nu al een tijd op deze zooltjes! De pijn in mijn voeten is veel minder!

Dennis van Burg

geeft goede ondersteuning aan de voeten

Bert Bouwknegt

Goede zooltjes! Stuk minder snel last van mijn rug.

Anoniem

Fijne zooltjes. Ondersteunen mijn voeten goed en ontlasten mijn rug.

Randolf Niewiadomski

Onze partners:

De werking van de zooltjes

Zet het bekken recht

Het bekken is hoognodig toe aan meer ontspanning, onze orthopedische zooltjes geven een kanteling op het hielbeen, dit leidt tot dat de heupen ontlast.

Voetondersteuning

De orthopedische zooltjes voor mensen met een doorgezakte voet of platvoet worden door ons geholpen. Dit komt namelijk door de vormgeving van de zooltjes, hierbij worden de voeten op een natuurlijke manier ondersteunt.

Hard werken loont

De zooltjes zorgen voor lage rugpijn en helpt bij het normaliseren van de stand van de wervelkolom. Na hard werken geen klachten, is naar wat wij streven.

Product voorbeeld

Normale prijs€19,99
/
Inclusief belasting.
Product beschrijving`

FAQs

De zooltjes zijn ergonomisch op een natuurlijke manier vormgegeven. Dit geeft enerzijds een ontspanning van de voeten en anderzijds veel steun aan de knieën, heupen en wervelkolom. De steunzool zorgt er eigenlijk dus voor dat je gewicht verdeeld is over de voeten en heb je een meer symmetrische druk op de wervelkolom, wij noemen de zooltjes ook wel 'zooltjes voor lage rugpijn'.

Als inlegzool voor de werkschoen adviseren wij een gebruiksduur van 6 maanden. De inlegzool kan bij het te lang dragen niet meer de ondersteuning geven welke gewenst is.

Jazeker, dat is ook het makkelijke. De steunzooltjes zijn gemaakt voor alle schoenen en hebben een universele werking. Wel zo makkelijk toch!

De zooltjes van gemaakt voor elke schoen en zijn daarom voor iedereen geschikt. Mocht je werknemers hebben die last hebben van hun rug. Dan denken wij graag met je mee. Je kunt bij ons pakketten kopen voor al je medewerkers. De inlegzool kan namelijk ook in een werkschoen!

Dit kan zeker het geval zijn, de eerste 7 tot 10 dagen kunt u wat last krijgen van spierpijn in bijvoorbeeld uw kuiten, hamstrings of uw onderrug. Een gemiddelde inlooptijd van onze steunzooltjes is gemiddeld twee weken.

Wilt u de steunzolen schoon houden? Dan adviseren wij de steunzolen altijd met de hand te wassen en zorg ervoor dat zooltjes dan ook op een natuurlijke manier drogen.

Hoe is Dr.Worker ontstaan?

Rein-Jan Elenbaas is al jarenlang fysiotherapeut en heeft dan ook de Dr.Worker inlegzool ontwikkeld. Als fysiotherapeut heeft hij al vele verschillende klachten behandeld. Hij is vooral geïnteresseerd in de chronische aspecifieke been- en rugklachten. Dit zijn vooral klachten die al jaren bestaan maar dan zonder een duidelijke oorzaak. Rein-Jan bleef maar klachten krijgen over dat de stand van de voeten bij vele patiënten niet goed waren. Die hebben een groot effect op de stand van het bekken. Vele negatieve effecten komen kijken bij een scheef bekken, denk hierbij aan een mechanische van de rug en de mate van dorbloeding en bezenuwing in de benen.

Rein-Jan zag deze klachten en is op onderzoek gegaan, hij werkte met een team van experts en zo zijn de Dr.Worker steunzooltjes ontstaan. Wij horen u al denken ‘maar wat is het verschil dan’? Hier heeft Rein-Jan natuurlijk goed over nagedacht. Bij veel zooltjes zie je dat er onderop het zooltje geen vulling zit. Via de vulling hoor je druk op de voeten te zetten en zorg je ervoor dat het bekken weer in originele positie terecht hoort te komen. Bij de steunzooltjes van Dr.Worker is er wel sprake van vulling in de steunzool.

Wat doen wij als fysiotherapeuten?

Soms, heel jong, of, vaak wanneer mensen ouder zijn, gebeurt er iets waardoor wij als fysiotherapeuten aan het werk moeten:

een verstuikte enkel wordt getaped.

een rug die vast schiet maken we los.

een schouder die uit de kom schiet, trainen we weer sterker.

Maar wat gebeurt er precies in het lichaam?

​Het lichaam blijft staan door de vorm van onze botten en gewrichten in samenhang met de krachtsluiting van onze spieren. Onze lichaam reageert alleen niet goed op stress, laat dit nou net in de moderne maatschappij plaatsvinden. Mensen eisen teveel van zichzelf in zaken bij familie, sport, werk, gezond blijven en natuurlijk corona die ons allen heeft geraakt. Het lichaam heeft hierom dan ook een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht nodig. Dit zal gaan over de beide voeten. Dr.Worker is er natuurlijk voor iedereen, maar vele mensen hebben dus last van doorgezakte voeten of platvoeten. Maar wat wordt er nou precies mee bedoeld? Bij een doorgezakte voet heeft u last van een scherpe, brandende pijn onder -en boven de bal van uw voet. Platvoet doet de naam echt eer aan. Je voet heeft een bepaalde boog nodig, dit voorkomt klachten in natuurlijk de voeten, knie, heup, voetboog, kuit en onderrug.

Ontwikkeling van de Dr. Worker steunzooltjes

Rein-Jan is in samenwerking met een zooltjes fabrikant begonnen en heeft zo de steunzolen ontwikkeld. Veel zooltjes zijn gemaakt van schuimproducten of van leer. Het geheim van Dr.Worker zooltjes zit hem in de kunststof cup die natuurlijk is vormgegeven maar ook ergonomisch. De voeten worden hierdoor op de juiste manier belast en ontlast. De steunzooltjes geven enerzijds veel steun op de juiste plek in de voeten en verdelen de druk op een subtiele manier over de voet. De zooltjes zorgen dan ook voor een lage rugpijn. De Dr.Worker zooltjes stimuleren de voeten tot een juiste gewichtsverdeling en geven daarmee een belasting van het bekken wat leidt tot minder (spier)pijn en vermoeide benen / voeten als gevolg heeft.

​Wij van Dr.Worker staan altijd voor u klaar. Staat u al klaar voor u zelf?